Toyota Traigo 24

Deze Elektrische vorkheftruck de Toyota Traigo 24 is gebouwd met het oog op het comfort van de chauffeur. Dankzij de lage opstap hoogte kan de bestuurder gemakkelijk op- en afstappen. Om tegemoet te komen aan verschillende ergonomische behoeften, staan er verschillende bedieningselementen ter beschikking: mechanische hendels en in de armsteun geïntegreerde minilevers of kruishendels.

De Toyota Traigo 24 is uitgerust met AC-motoren voor het rijden en heffen en verzekert daardoor maximale productiviteit. Dit komt ook de lastbehandelingssnelheid en de algemene efficiëntie ten goede. Met een hefcapaciteit van 1 tot 1,5 ton, behoord deze vorkheftruck tot een van de toppers in zijn segement.

Ook beschikt de Toyota Traigo 24 over AC-technologie met het oog op consistente prestaties. Minder onderdelen in het aandrijvingssysteem betekent ook minder onderhoud. Toyota's constante aandacht voor kwaliteit bij het ontwerp, bij de keuze van componenten en tijdens de productie zorgt voor kwaliteit op alle niveaus.

Het revolutionaire Systeem van Actieve Stabiliteit (SAS) is een exclusieve Toyota technologie die werd ontwikkeld om de veiligheid van heftrucks actief te verhogen. SAS biedt bescherming bij horizontaal transport door in bochten de snelheid te reduceren. De actieve mastcontrole verhoogt de veiligheid bij verticale lastbewegingen.

Overview:
Fabrikant: Toyota
Model: Traigo 24
Bouwjaar: 2009
Type: Elektrische vorkheftruck
Motor Vermogen: Kracht: 24 Volt
Plaats: Haarlem, Noord-Holland, Nederland
Toyota Traigo 24

Toyota Traigo 24